keflex acne treatment

Residential design

tyler-johnson residence
  • johnson residence—front wall & fence
  • johnson residence—gate
  • johnson residence—pergola
  • johnson residence—front wall & fence

Located within a historic district, this new house is LEED@ Gold in part from the green infrastructure embedded in the design of the landscape. Storm water retention is enhanced by old concrete sidewalk reused for patio and walkway surfaces. Native stone and recycled metal form a pergola and a patio trellis. Salvaged railroad track rail and drill pipe support the trellis. Native and indigenous plants use a drip irrigation system. Completed 2014.

hillside residence
  • Before Entry
  • New Entry
  •  Before Alcove
  • New Alcove
  • Before Looking East
  • Spa View
  • New Steps
  • Wall Detail

A recently remodeled residence with a contemporary architecture theme prompted the design of an equally bold and refined makeover of the landscape. As one approaches up the driveway, a native stone retaining wall introduces the residence. The front entry landscape has tiered steel planters with native plants. A family sitting area off the back deck with firepit create a heatsink alcove surrounded by tall native stone walls. The original spa was lowered into a native stone patio and framed by low walls to highlight the spectacular views. The railroad tie steps were replaced with a series of stone steps with intermediate landings to gracefully transition down the slope. Under construction. Completion in 2015.

chateau lapin

This horse property outside Palisade, Colorado needed a livable landscape for a new house on 1.5 acres in the midst of acres of pastures and horse barns. The house was recently completed, built over the site of a former house lived in for 11 years. Envisioning changes to their home site became the biggest challenge. Quick photo renderings of proposed improvements became the best way to convey new concepts for entry and parking, maximizing views and outdoor living spaces.